Sjøleir 2023 uke 26,27,32 og 33

Avbestillings regler finner du nederst på siden. 

(De kan være med fra det året de fyller 7 år)

For deg som liker aktiviteter i vannet, på stranden og i skogen. Meld barna dine på sommerens store begivenhet; SJØLEIR!!

Påmelding Solvik/Høvikodden

Sjøleieren er for de som vil lære mer om sjøen og oppleve glede, spenning og mestring i typiske sommeraktiviteter, konkurranser og leker gjennom en hel uke.

kanosafari - kajakk - SUP - ring - tube - rebus - skattejakt- luftgevær- vannski

Sjøvett – førstehjelp, båtturer og mye moro på vannet.

Vi bruker sjøen og skogen som læringsarena. Barna får økt selvtillit, sosial kompetanse, økt forståelse for andres behov og barna får utviklet sine ferdigheter. Sikkerheten er i fokus, vi bruker erfarne aktivitetsledere og assistenter, alle som skal jobbe gjennomgår førstehjelps og livredningskurs, flytevest er påbudt ved alle sjøaktiviteter.

Sjøleir: vannski, ring og tube, banan, stand up padle board, balanse på surfbrett, sjøvett og kajakk, Båttur til en annen øy hvis været tilsier det og mye annet moro.

Kanosafari og urfolkpadling, skattejakt, luftgevær, tauleker, pil og bue, slimberget (pressening sklie), livredning og førstehjelp, førstehjelpsorientering, ballspill, bading og vannaktiviteter, spikking, skogstheater, freesbee, dart, sandslottkonukurranse, armbånd og diverse andre aktiviteter.

Utstyrsliste sjøleir:

  • Flytevest
  • Badesko 
  • Klær etter vær
  • Regntøy hvis nødvendig
  • Spikkekniv (leveres til akt.leder ved fremmøte, navn på kniv)
  • Mat og drikke for dagen. (husk nok drikke) Lunsj spiser vi midt på dagen, men det er mye action hele dagen så lurt å sende med barna litt snack eller mellommåltid. Ved grilling kan man ta med pølser og  lompe/brød.
  • Våtdrakt, anbefales våtdrakt med lange armer og ben.
  • Krabbesnøre
  • Solkrem

Levering mellom 08.30-09.00 og henting mellom 15.30-16.00. 

 

Avbestillingsregler:

Ved avbestilling/kansellering vil påløpte transaksjons- og behandlingsomkostninger komme til fradag med 300 kroner.

 

Avbestillinger før 01.04.2023: Beløpet blir refundert minus ett fradrag på 300 kr. 

Avbestillinger mellom 01.04.2023 til inntil tre uker før første leir dag: Halvparten av beløpet blir refundert. 

Avbestilling fra 3 uker til første leirdag: Det vil bli gjort en vurdering mot legeerklæring og/eller særskilte tilfeller innen 7 dager etter gikk beskjed om leirbeløpet refunderes minus 300 kr fradrag. 

Avbestilling i leiruka: Beløpet refunderes ikke. 

Ved ulykke eller akutt sykdom i leir uka anbefaler vi å ha oppdatert reiseforsikring. Vi er behjelpelige med å sende dokumentasjon om deltagelse hvis det trengs.